Продукти: 2 ч.ч. царевица, 1 кафена чашка нарязани орехови ядки, 1 кафена чашка захар.
Начин на приготвяне: Добре измитите царевични зърна заливаме с вода и варим йа тих огън, докато царевицата се напука. Водата се изхвърля, а царевицата се сипва в голяма купа, поръсва се с орехови ядки и захар.
Забележка: Царевицата е от специален сорт за варене (млечна).
Начин на приготвяне: Добре измитите царевични зърна заливаме с вода и варим йа тих огън, докато царевицата се напука. Водата се изхвърля, а царевицата се сипва в голяма купа, поръсва се с орехови ядки и захар.
Забележка: Царевицата е от специален сорт за варене (млечна).
0 коментара:
Публикуване на коментар