Продукти: Местото е същото, а плънката е от 2 ч.ч. счукани орехи, 1 с.л. канела, 1\2 пакетче масло.
За сиропа: 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. вода, 1 ванилия.
За поръсване: 1 кафена чашка пудра захар.
Начин на приготвяне: Между корите се ръси масло, орехи и канела. Навива се по същия начин. Втасва и се пече в умерена фурна. След като се изпече, се полива внимателно със студен захарен сироп.
След това се поръсва с пудра захар.
За сиропа: 1 ч.ч. захар, 1 ч.ч. вода, 1 ванилия.
За поръсване: 1 кафена чашка пудра захар.
Начин на приготвяне: Между корите се ръси масло, орехи и канела. Навива се по същия начин. Втасва и се пече в умерена фурна. След като се изпече, се полива внимателно със студен захарен сироп.
След това се поръсва с пудра захар.
0 коментара:
Публикуване на коментар