Продукти: 1 ч.ч. брашно, 1\2 пакетче масло, 1 ч.ч. сирене, 2 жълтъка, прясно мляко или вода, черен пипер.
Начин на приготвяне: В по-дълбок тиган се слага маслото и след като се разтопи, се слага брашното, което се запържва и постепенно прибавяме млякото или водата, докато се получи хомогенна смес. Слагаме и натрошеното сирене, а накрая разбитите жълтъци.
Овкусяваме с черен пипер.
Начин на приготвяне: В по-дълбок тиган се слага маслото и след като се разтопи, се слага брашното, което се запържва и постепенно прибавяме млякото или водата, докато се получи хомогенна смес. Слагаме и натрошеното сирене, а накрая разбитите жълтъци.
Овкусяваме с черен пипер.
0 коментара:
Публикуване на коментар