Салата от пълнени яйца с риба

Продукти: 1 консерва копърка, 8 твърдо сварени яйца, индийско орехче, черен пипер, 1\2 връзка магданоз, 8 маслинки, 1 с.л. горчица, 1\2 кутия майонеза, 1 маруля, 1 малък домат.

Начин на приготвяне: Сваряваме яйцата - твърдо сварени. Разрязваме ги на две половини и изваждаме жълтъците. С миксер пасираме рибата, прибавяме жълтъците, горчицата, черния пипер, настъргваме малко индийско орехче. С тази смес пълним белтъците. На дъното на чиния слагаме измитите марулени листа, а върху нея красиво подреждаме пълнените белтъци. Внимателно намазваме с масло краищата на белтъка и поръсваме със ситно нарязан магданоз След това с шприц украсяваме с майонеза и слагаме маслинки. В средата се прави малка розичка от домат.

Много е вкусно и ефектно. Опитайте!
Share:

0 коментара:

Публикуване на коментар