Продукти: 1 пиле, бучка масло, 2 глави лук, 2 моркова, 2 чушки,
1 домат, 1\2 глава керевиз, 1 ч.л. черен пипер, 1 връзка магданоз, сол.
Начин на приготвяне: Пилето се нарязва на порции. Измива се добре и се слага да се вари. С решетъчна лъжица се обира пяната. След като оберем хубаво пяната, се нарязва лукът, морковите, чушката, керевиза на малки кубчета. Когато месото е почти готово, се слага настъргания домат и се слага маслото.
Когато чорбата е готова, се поръсва обилно със ситно нарязан магданоз
1 домат, 1\2 глава керевиз, 1 ч.л. черен пипер, 1 връзка магданоз, сол.
Начин на приготвяне: Пилето се нарязва на порции. Измива се добре и се слага да се вари. С решетъчна лъжица се обира пяната. След като оберем хубаво пяната, се нарязва лукът, морковите, чушката, керевиза на малки кубчета. Когато месото е почти готово, се слага настъргания домат и се слага маслото.
Когато чорбата е готова, се поръсва обилно със ситно нарязан магданоз
0 коментара:
Публикуване на коментар