Продукти: 1 ч.ч. фасул, 1 кафена чашка олио, 2 глави лук, 1 глава керевиз, джоджен, стрита чубрица, 1 с.л. доматено пюре, сол. 2 филии хляб, 1 ч.л. черен пипер.
Начин на приготвяне: Измитият фасул се залива за една нощ с вода. На другия ден водата се изхвърля, добавя се нова вода - 5 ч.ч. Слагаме всички продукти нарязани на ситно, сол и варим на слаб огън. Готовият фасул се претрива през гевгир.
Поднасяме с препечени кубчета хляб и поръсваме с черен пипер.
Начин на приготвяне: Измитият фасул се залива за една нощ с вода. На другия ден водата се изхвърля, добавя се нова вода - 5 ч.ч. Слагаме всички продукти нарязани на ситно, сол и варим на слаб огън. Готовият фасул се претрива през гевгир.
Поднасяме с препечени кубчета хляб и поръсваме с черен пипер.
0 коментара:
Публикуване на коментар