Продукти: 1 кг картофи, 1 глава лук, 1 1\2 ч.ч. гъбен бульон, 4-5 печени и обелени чушки, 2 домата, 1 кафена чашка сварен грах, 1 връзка магданоз, 1 кафена чашка олио, 1 ч.л. черен пипер.
Начин на приготвяне: Задушаваме нарязания лук в олиото и слагаме нарязаните на колелца картофи за 5 минути, след което ги изсипваме в тавата, заливаме с 1 1\2 ч.ч. гъбен бульон и запичаме до омекване. След това слагаме граха и нарязаните чушки, нарязаните на колелца домати. Запичаме наново до зачервяване.
Поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз
Начин на приготвяне: Задушаваме нарязания лук в олиото и слагаме нарязаните на колелца картофи за 5 минути, след което ги изсипваме в тавата, заливаме с 1 1\2 ч.ч. гъбен бульон и запичаме до омекване. След това слагаме граха и нарязаните чушки, нарязаните на колелца домати. Запичаме наново до зачервяване.
Поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз
0 коментара:
Публикуване на коментар