Продукти: По шепа листа от лапад, лобода, спанак, киселец, 1 връзка пресен лук, 1 връзка пресен джоджен, пресен магданоз, 1 ч.л. черен пипер, 1 кафена чашка олио.
За заливката: 3 яйца, 2 с.л. брашно, 1 ч.ч. прясно мляко.
Начин на приготвяне: В подсолена вряща вода, пускаме зеле-ниите за 5 минути. Отцеждаме ги с гевгир и ги нарязваме. В олиото задушаваме нарязания лук и към него прибавяме нарязаните зелении.
Слагаме ги в тавичка, сипваме малко топла вода, прибавяме нарязаните магданоз и джоджен и запичаме. След това правим заливка и запичаме наново ястието, само отгоре.
За заливката: 3 яйца, 2 с.л. брашно, 1 ч.ч. прясно мляко.
Начин на приготвяне: В подсолена вряща вода, пускаме зеле-ниите за 5 минути. Отцеждаме ги с гевгир и ги нарязваме. В олиото задушаваме нарязания лук и към него прибавяме нарязаните зелении.
Слагаме ги в тавичка, сипваме малко топла вода, прибавяме нарязаните магданоз и джоджен и запичаме. След това правим заливка и запичаме наново ястието, само отгоре.
0 коментара:
Публикуване на коментар