Продукти: Едно агнешко бутче, 1 пакетче масло, 4 връзки зелен лук, 1 връзка магданоз, 1 връзка зелен джоджен, 1 ч.л. черен пипер, 1 с.л. доматено пюре.
Начин на приготвяне: Агнешкото се нарязва на порции и. се задушава в собствения си сос, след което се слага маслото и се сипва малко водичка. Когато месото е почти готово се слага ситно нарязаните лук и джоджен. Слагаме доматеното пюре с малко вода, сол, черния пипер и задушаваме до готовност.
Поръсваме със ситно нарязания магданоз
Начин на приготвяне: Агнешкото се нарязва на порции и. се задушава в собствения си сос, след което се слага маслото и се сипва малко водичка. Когато месото е почти готово се слага ситно нарязаните лук и джоджен. Слагаме доматеното пюре с малко вода, сол, черния пипер и задушаваме до готовност.
Поръсваме със ситно нарязания магданоз
0 коментара:
Публикуване на коментар