Продукти: Крехко агнешко месо, 3-4 глави кромид лук, 1 ч.ч. (оцет, сол, 1 ч.л. черен пипер.
Начин на приготвяне: Месото се нарязва на хапки еднакви по големина, посолява се и се слага в по-дълбок съд. Залива се с оцет, нарязва се лука и се посипва върху месото. Така престоява 24 часа. След това парчетата месо се нанизват на шишове плътно и се пече на електрическа или дървена скара. Шашлъкът се поръсва с черен пипер.
Сервира се с гарнитура по желание.
Начин на приготвяне: Месото се нарязва на хапки еднакви по големина, посолява се и се слага в по-дълбок съд. Залива се с оцет, нарязва се лука и се посипва върху месото. Така престоява 24 часа. След това парчетата месо се нанизват на шишове плътно и се пече на електрическа или дървена скара. Шашлъкът се поръсва с черен пипер.
Сервира се с гарнитура по желание.
0 коментара:
Публикуване на коментар