Продукти: 500 грама риба, 2-3 глави кромид лук, 2 моркова, 2 домата, 1\2 глава керевиз, 4-5 скилидки чесън, 1 люта суха чушка, 1 дафинов лист, девесил, зърна черен пипер, оцет, 1 кафена чашка олио, сол.
Начин на приготвяне: Добре измитата риба се сварява в подсолена вода и се изважда с решетъчна лъжица. В рибения бульон се сварява нарязания лук, моркови, доматите и подправките с олиото.
Рибата се обезкостява и накъсва на парченца. Месото от рибата се връща към бульона. Овкусяваме със счукан чесън и оцет.
Начин на приготвяне: Добре измитата риба се сварява в подсолена вода и се изважда с решетъчна лъжица. В рибения бульон се сварява нарязания лук, моркови, доматите и подправките с олиото.
Рибата се обезкостява и накъсва на парченца. Месото от рибата се връща към бульона. Овкусяваме със счукан чесън и оцет.
0 коментара:
Публикуване на коментар