Продукти: 1 глава праз, 1 кафена чашка булгур, 1 кафена чашка доматен сок, 10 броя маслини, черен пипер, стрит джоджен, сол на вкус, 1 кафена чашка олио, магданоз
Начин на приготвяне: В олиото задушаваме ситно нарязаният праз, слагаме и булгура за 5 минути, след което заливаме с доматите, сипваме и водата (около 4 ч.ч.), добавяме и. обезкостените маслини.
Супата се сварява, овкусяваме я с подправките. Поръсваме я с магданоз
Забележка: Ако желаем супата да стане по-гъста, можем да сложим шепа. фиде.
Начин на приготвяне: В олиото задушаваме ситно нарязаният праз, слагаме и булгура за 5 минути, след което заливаме с доматите, сипваме и водата (около 4 ч.ч.), добавяме и. обезкостените маслини.
Супата се сварява, овкусяваме я с подправките. Поръсваме я с магданоз
Забележка: Ако желаем супата да стане по-гъста, можем да сложим шепа. фиде.
0 коментара:
Публикуване на коментар