Продукти: 1 кг филе от бяла риба, сол, 1 дафинов лист, черен пипер, девесил, 1\2 връзка, магданоз, 1 кафена чашка олио, 1 ч.ч. бяло вино.
Начин на приготвяне: Рибата се изчиства и се нарежда в йенска тенджера. Посолява се, поръсва се с подравките, залива се с олиото и виното, захлупва се с капак и се пече около 1 час. Готовата риба се поръсва с магданоз и се поднася с резенчета лимон.
Най-подходяща гарнитура са варените картофи.
Начин на приготвяне: Рибата се изчиства и се нарежда в йенска тенджера. Посолява се, поръсва се с подравките, залива се с олиото и виното, захлупва се с капак и се пече около 1 час. Готовата риба се поръсва с магданоз и се поднася с резенчета лимон.
Най-подходяща гарнитура са варените картофи.
0 коментара:
Публикуване на коментар