Порция за 4 души (Продукти): 8 яйца, 2 глави кромид лук, 2 ч.ч. гъби, 1 ч.л. черен пипер, 1\2 пакетче масло, 1\2 връзка магданоз
Начин на приготвяне: В маслото задушаваме нарязаните на ивички гъби и лука, след което слагаме разбитите яйца с малко вода.Разбъркваме, овкусяваме с подправки, разпределяме в четири чинийки и поръсваме със ситно нарязания магданоз
Начин на приготвяне: В маслото задушаваме нарязаните на ивички гъби и лука, след което слагаме разбитите яйца с малко вода.Разбъркваме, овкусяваме с подправки, разпределяме в четири чинийки и поръсваме със ситно нарязания магданоз
0 коментара:
Публикуване на коментар